Lukopren S 9780
je silikonový jednosložkový tmel vulkanizující vzdušnou vlhkosti na silikonovou pryž, kteří vytváří trvale pružný spoj. Obsahuje neutrální vulkanizační systém. LUKOPREN S 9780 byl vyvinut zejména prc oblast strojírenství, kde se vyžaduje
-

vysoká tepelná odolnost v širokém rozmezí teplot (-50 °C až +250 °C, krátkodobě 300 °C) zvýšená odolnost vůči ohni (nesnadno hořlavý)
- zvýšená odolnost vůči bobtnání v organických rozpouštědlech
Samozřejmostí je povětrnostní odolnost a odolnost vůči UV záření.
Vulkanizát LUKOPREN S 9780 má výbornou adhezi k řadě materiálů jako |sou kovy, sklo, smalty, nátěry vodo ředitelné i rozpouštědlové, některé plastické hmoty (PVC, polykarbonáty) apod. LUKOPREN S 9780 je dodáván ve 4 barvách, a to šedá, slonovina, cihla a hnědá.
LUKOPREN S 9780 je určen jako těsnící tmel pro dělící roviny přírubových spojů jako jsou převodovky, rozvodovky, olejové vany a vodní čerpadla v automobilovém opravárenství. V ostatních strojírenských oborech potom k těsnění boilerO, čerpadel, kompresorů, těsnění sušáren a komínů.

ObalObsahBarva TL BL Vzorník
Tubička 25 ml šedá 41, slonovina 42, cihla 43
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /data/www/stavochemie_cz/www/funkcie.php:233 Stack trace: #0 /data/www/stavochemie_cz/www/produkt.php(19): parametre_p('Lukopren S 9780', Array, '', '') #1 /data/www/stavochemie_cz/www/index.php(138): include('/data/www/stavo...') #2 {main} thrown in /data/www/stavochemie_cz/www/funkcie.php on line 233