Duvilax D3 Rapid  lepidlo na dřevo D3
je vodovzdorné lepidlo na dřevo, kdy konečná pevnost odpovídá požadavkům normy EN 204 v třídě D3. Vhodné pro výrobu oken, vchodových dveří, montáže, konstrukční a plošné lepení dřeva a nábytku zatíženém zvýšenou vlhkostí nebo krátkodobým s vodou, dále pak pro lepení laminátových plovoucích podlah, lepení tvrdého a měkkého dřeva, dýh, rámů, dřevotřísky apod.
Duvilax D3 Rapid se nanáší rovnoměrně na očištěný materiál, po nanesení se spoj složí a zatíží tlakem. Délka lisovacího času závisí na pracovní teplotě a savosti lepených materiálů, od 10 do 30 minut. Minimální aplikační teplota +15°C, spotřeba 100 – 150 g/m² v závislosti na kvalitě materiálu.

OznačeniObalObsahKs/KartonuBarva TL BL
D3 kelímek 1 kg 8 bílá
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /data/www/stavochemie_cz/www/funkcie.php:233 Stack trace: #0 /data/www/stavochemie_cz/www/produkt.php(19): parametre_p('Duvilax D3 Rapi...', Array, '', '') #1 /data/www/stavochemie_cz/www/index.php(138): include('/data/www/stavo...') #2 {main} thrown in /data/www/stavochemie_cz/www/funkcie.php on line 233