Duvilax Expres LS  lepidlo na dřevo D2
je moderní lepidlo určené pro dřevozpracující průmysl s požadavkem extrémně nízkého času vytvrzení. Pevnost lepeného spoje je již po max. 4 hodinách vyšší než pevnost samotného dřeva.
Použitím nových kopolymerových složek umožňuje dosahovat extrémně krátkých lisovacích časů (od 1 minuty) a zároveň výrazně zkracuje celkový čas lepení. Duvilax Expres LP je vhodný na lepení montážních a plošných spojů (kolíkování, pero-drážka nebo laťovka), na lepení dýh, rámů, nábytku apod. Konečná pevnost odpovídá hodnotám dle EN204 v třídě D2. Lepidlo se nanáší rovnoměrně na očištěný povrch, po aplikaci lisujte 1-20 minut při optimální temnotě 20 – 25°C. Lisovací čas je v závislosti na teplotě a savosti podkladů. Minimální aplikační teplota +15°C, spotřeba 120 – 180 g/m² v závislosti na kvalitě materiálu.

OznačeniObalObsahKs/KartonuBarva TL BL
D2 láhev 250 g 25 bílá
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /data/www/stavochemie_cz/www/funkcie.php:233 Stack trace: #0 /data/www/stavochemie_cz/www/produkt.php(19): parametre_p('Duvilax Expres ...', Array, '', '') #1 /data/www/stavochemie_cz/www/index.php(138): include('/data/www/stavo...') #2 {main} thrown in /data/www/stavochemie_cz/www/funkcie.php on line 233