Hloubková penetrace
je vysoce kvalitní penetrátor, který se využívá pro sjednocení podkladu a jeho nasákavosti před lepením obkladů a dlažeb, vyrovnávání podlah samonivelačními hmotami, lokálními opravami podkladních betonů a zdiva nebo před interiérovými nátěry zdiva či fasád. Oproti klasické S2802A má až o 25% vyšší penetrační účinnost, kdy proniká do hloubky minimálně 20mm při plném nasycení, zpevňuje podklad, zvyšuje odpudivost k vodě a zvyšuje adhezi k následné vrchní vrstvě. Vytváří bariérový efekt – potlačuje vzlínání rozpustných solí z podkladu.
Ředí se s vodou maximálně v poměru 1:1 při spotřebě 0,7-0,8 litru/m². Pro méně savé podklady se neředí, spotřeba činí 0,5-0,6 litru/m². Doba schnutí nátěru je cca 2 až 4 hodiny.

ObalObsahKs/KartonuBarva TL BL
láhev 1 l 18 transparentní
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /data/www/stavochemie_cz/www/funkcie.php:233 Stack trace: #0 /data/www/stavochemie_cz/www/produkt.php(19): parametre_p('Hloubkova penet...', Array, '', '') #1 /data/www/stavochemie_cz/www/index.php(138): include('/data/www/stavo...') #2 {main} thrown in /data/www/stavochemie_cz/www/funkcie.php on line 233